Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Foment comença a peritar les cases de Gerri de la Sal per possibles afectacions per les obres de la variant

Foment comença a peritar les cases de Gerri de la Sal per possibles afectacions per les obres de la variant

09/06/2011 12:22

El Ministeri de Foment ha començat aquest dimecres a peritar les cases de Gerri de la Sal (Pallars Sobirà) per tenir constància de l'estat actual dels habitatges en previsió de possibles afectacions per les obres de la variant. Aquest tram de la carretera N-260 passarà a tocar de les cases i per un terreny inestable en què són habituals els despreniments.

Segons informa l'ACN, Xavier Rivera, alcalde de Baix Pallars, ha dit que el peritatge va ser una petició que es va fer al Ministeri i que Foment va acceptar. Rivera comenta que els informes dels pèrits "donaran tranquil·litat i seguretat als veïns i al mateix Ministeri".

Els tècnics visiten unes 10 cases per dia i treballen en col·laboració amb l'Ajuntament per localitzar a tots els veïns. En els informes deixen constància de taques d'humitat, esquerdes o altres desperfectes, com ara moviments en les rajoles.

La variant tindrà uns 2 quilòmetres amb un túnel de 976 metres. Les obres duraran uns 36 mesos.

Mostrar formulari de contacte