Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Foment licita la conservació de les carreteres N-260 i N-145

Foment licita la conservació de les carreteres N-260 i N-145

El contracte té un pressupost de 12,5 milions d'euros per a les tasques habituals d'explotació. S'hi inclou la neteja de la via, el manteniment de l'enllumenat i els desbrossaments
La carretera N-260 al pas per Montferrer
13/11/2017 17:05

El ministeri de Foment ha publicat aquest dilluns al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) la licitació d'un contracte de servei per l'execució de diverses operacions de conservació i explotació a la carretera N-260, al pas per la demarcació de Lleida, i de l'N-145 entre la Seu i Andorra. Tal com ja es va anunciar el setembre passat, la partida té un pressupost de 12,5 milions d'euros.

El tram de l'N-260 comprès en aquesta mesura és el que va des de Prats i Sansor fins al Pont de Suert, mentre que per al tram de la demarcació de Girona s'ha fet una altra licitació. També està inclosa en el contracte l'N-260; és a dir, la via que connecta l'Eix Pirinenc amb l'accés al túnel del Cadí a Baltarga, al municipi de Bellver.

Entre les tasques de manteniment hi ha la vigilància, atenció als accidents, manteniment de les carreteres, neteja en cas de nevades, manteniment del subministrament elèctric, enllumenat i senyalització. Altres tasques a realitzar són estudis de sinistralitat i seguretat vial, inventaris i informes de l'estat de les carreteres, desbrossaments, reposició del ferm en cas de mal estat o neteja de cunetes.

Mostrar formulari de contacte