Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Foment licita les tasques de conservació de les carreteres N-260 i N-145

Foment licita les tasques de conservació de les carreteres N-260 i N-145

El pla de manteniment, dotat amb 24 milions d'euros, contempla els serveis de vigilància, subministrament, senyalització i semàfors. També s'hi inclou el desbrossament i la reposició del ferm, entre d'altres funcions ordinàries
Carretera N-260 a Montferrer i Castellbò
22/09/2017 17:55

El Consell de Ministres ha autoritzat aquest divendres la licitació, per part, del Ministeri de Foment, d'un contracte de serveis per a l'execució de diverses operacions de conservació i explotació a la carretera N-145, entre la Seu d'Urgell i la frontera amb Andorra, i l'N-260 des de Prats i Sansor fins a la intersecció amb l'N-230 al Pont de Suert. També s'hi inclou el tram de l'N-260 que enllaça amb el Túnel del Cadí, entre Bellver i Baltarga. L'acord preveu una despesa total de 24 milions d'euros.

Els contractes de serveis per a l'execució d'aquestes operacions de conservació i explotació tenen per objectiu realitzar els treballs de comunicacions i de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i revisió de semàfors.

El pla també inclou les tasques d'establiment d'inventaris i reconeixements, informar de l'estat i funcionament de la carretera, programació, coordinació, seguiment i informació de l'execució dels treballs, a banda d'actuacions de suport a l'explotació, estudis d'accidentalitat i informes de seguretat viària. Finalment, també s'hi contempla que es realitzaran els treballs de desbrossament, fresats i reposició del ferm, neteja de cunetes, i en general, totes les tasques de conservació ordinària que se solen dur a terme en aquestes carreteres.

Mostrar formulari de contacte