Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Fontanals Golf Club, distingit com a 'Empresa amb Cor' per Càritas d’Urgell

Fontanals Golf Club, distingit com a 'Empresa amb Cor' per Càritas d’Urgell

L'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, va lliurar el passat 18 d'agost un reconeixement al seu president, Agustí Torelló
Lliurament de l'agraïment (Foto: Bisbat d'Urgell)
25/08/2020 18:55

L’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, en qualitat de president de Càritas Diocesana d’Urgell, ha fet un agraïment públic a l’esforç de Fontanals Golf Club en l’organització de torneigs de golf per recaptar fons a favor de Càritas, que s’utilitzen per al suport de les famílies amb més dificultats.

Joan-Enric Vives va lliurar a l'empresa el passat dimarts 18 d'agost un diploma com a 'Entitat amb Cor', estretament vinculada a Càritas. A l'acte, que es va dur a terme al Palau Episcopal, hi va ser el president del Fontanals Golf Club, Agustí Torelló, acompanyat del gerent David Borrell. També hi va assistir el director voluntari de Càritas, Josep Casanova.

Vives va posar en relleu la importància d'establir vincles de suport i solidaritat entre les persones que formen part de la mateixa comunitat, "una voluntat que ha manifestat reiteradament el Fontanals Golf Club a través d’activitats que fomenten la participació i el suport econòmic en favor de Càritas diocesana d’Urgell en els darrers anys".

Mostrar formulari de contacte