Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Formació d’higiene i seguretat per a activitats de lleure adreçada a monitors i monitores de la Seu d’Urgell i comarca

Formació d’higiene i seguretat per a activitats de lleure adreçada a monitors i monitores de la Seu d’Urgell i comarca

La sessió "Sortim de dubtes" tindrà lloc aquest dissabte 20 de juny, a les 10 del matí, a la Sala de Sant Domènec. Les inscripcions s'han de fer en línia
Formació d’higiene i seguretat per activitats de lleure adreçada a monitors i monitores de la Seu d’Urgell i comarca
15/06/2020 15:55

Les regidories de Joventut i d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitzen aquest pròxim dissabte, 20 de juny, la formació presencial "Sortim de dubtes", sobre higiene i seguretat en activitats de lleure durant el 2020. El taller tindrà lloc a la Sala de Sant Domènec, a partir de les deu del matí.

La proposta s’adreça a monitors i monitores de lleure de la Seu i de la comarca. Per a poder assistir-hi cal inscriure’s a través d’un formulari de Google Forms. En el mateix document hi ha la possibilitat que els participants puguin exposar qüestions i dubtes per tal que en la mateixa sessió es puguin resoldre.

La formació, que constarà d’una part teòrica i una part amb torn obert de paraula, anirà a càrrec de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i la regidora de Salut de l’Ajuntament urgellenc, Marian Lamolla. L'objectiu és emetre-la en línia, fet que es confirmarà properament.

Dubtes i preguntes

A causa de la situació d’anormalitat que es viu actualment pels efectes provocats per la COVID-19, en la programació d’una activitat de lleure s’han de tenir  en compte diverses mesures de prevenció i de seguretat per evitar contagis. La sessió formativa té com a objectiu compartir i aclarir dubtes sobre la normativa.

Si alguna persona interessada no pot assistir a la formació, també pot fer arribar les seves preguntes abans del dijous 18 de juny al correu electrònic , a través del número de mòbil 670 05 02 48 o bé al telèfon 973 35 00 10 (Extensió 8013).

El dia de la formació es respondran les qüestions que s'hagin fet arribar. A més, s’enviarà una acta a tothom qui n'hagi plantejat.

Garantir la seguretat dels infants

Respecte a la iniciativa, la regidora d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Núria Tomàs, ha manifestat que "es vol garantir al màxim la seguretat dels infants a tots els casals de la comarca".  I ha afegit: "Per això oferim una formació per als monitors i monitores de tots els casals, que servirà per resoldre els dubtes que els sorgeixin sobre protocols, funcionament i actuacions al voltant de la COVID-19”.

Mostrar formulari de contacte