Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Formació per assessorar des de la Seu sobre els tràmits laborals a Andorra

Formació per assessorar des de la Seu sobre els tràmits laborals a Andorra

L'Ajuntament urgellenc i el Govern del Principat volen millorar l'atenció als fronterers i les persones que cerquen feina al país veí. Un acord entre ambdues administracions permetrà instruir els tècnics locals
Frontera del riu Runer
20/05/2016 19:10

L'Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Govern d’Andorra col·laboraran per millorar l’atenció als fronterers i les persones que cerquen feina al Principat. Un acord entre ambdues administracions permetrà formar els tècnics locals vinculats a l’àmbit del treball perquè assessorin convenientment els interessats sobre els tràmits i els permisos laborals al país veí.

Les negociacions per fer possibles les sessions formatives les han dutes a terme la tinent d’alcalde de la regidoria de Treball Fronterer del consistori urgellenc, Mireia Font, i el director del Departament d’Immigració del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior d’Andorra, Jesús Guardiet. L'Ajuntament de la Seu també ha parlat directament amb la secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll.

La sessió formativa s’adreçarà a treballadors municipals, del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, de  l'Oficina Jove i de l'Oficina de Treball de la Generalitat.

Oportunitats laborals

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha explicat en el programa ‘Fil Directe’ de RàdioSeu, que aquesta iniciativa respon a l’esforç del consistori per escurçar la distància entre l'oferta i la demanda laboral entre els dos territoris. “Estem fent tot el que està a les nostres mans perquè la gent d'aquí aprofiti les oportunitats que ofereix el Principat i la feina feta comença a notar-se, ja que ha augmentat el nombre de persones que han accedit al mercat de treball andorrà”, ha remarcat Batalla.

Cal recordar que el consistori urgellenc també va organitzar recentment un workshop ocupacional per apropar les ofertes laborals del Principat a l’Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte