Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Francesc Guerra, ratificat com a nou gerent del Sant Hospital de la Seu i l'Hospital del Pallars

Francesc Guerra, ratificat com a nou gerent del Sant Hospital de la Seu i l'Hospital del Pallars

El Patronat del centre urgellenc n'ha confirmat el nomenament i aquest dimarts mateix ja s'ha reunit amb la plantilla. S'incorporarà oficialment al càrrec el 3 d'abril

Francesc Guerra, nou gerent del Sant Hospital de la Seu i l'Hospital del Pallars
Francesc Guerra, nou gerent del Sant Hospital de la Seu i l'Hospital del Pallars
22/03/2017 10:56

El Patronat del Sant Hospital de la Seu d'Urgell ha ratificat aquest dimarts Francesc Guerra Maestre com a nou gerent del centre urgellenc. La mesura també ha estat confirmada per la direcció de l'Hospital del Pallars, atès que Guerra dirigirà conjuntament els dos complexos pirinencs d'acord amb les bases del concurs pel qual ha estat escollit.

El nou gerent, que s'incorporarà oficialment al càrrec el 3 d'abril, ja ha estat presentat als treballadors del Sant Hospital, en una reunió durant la qual va mantenir una conversa amb la plantilla i va avançar els seus objectius en aquesta nova etapa de cara a seguir millorant tant els serveis com l'evolució financera del recinte sanitari de l'Alt Urgell.

Francesc Guerra és llicenciat en Ciències Econòmiques, especialitzat en Empresa, per la Universitat de Barcelona. També és diplomat en Ciències Empresarials, especialitzat en Fiscal, i Màster en Business Administration (MBA) per ESADE. La seva darrera experiència professional ha estat de gerent a l'empresa del grup assegurador CASER, concretament en la gestió de tres centres sanitaris ubicats a la província de Badajoz. Anteriorment, Guerra va formar part de la gerència a l'Institut Universitari Dexeus. També va exercir de cap de l'Àrea Econòmica financera i gerent de l'Hospital Clínic, a Barcelona.

Mostrar formulari de contacte