Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Francesc Torralba parla a la Seu sobre com explicar Déu als infants

Francesc Torralba parla a la Seu sobre com explicar Déu als infants

El catedràtic de Filosofia de la URL, convidat destacat a les conferències quaresmals de la Parròquia de Sant Ot El cicle es clourà la setmana vinent a la Sala Sant Domènec amb una xerrada sobre el Camí de Santiago

Francesc Torralba
Francesc Torralba
09/03/2010 15:51

El catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, Francesc Torralba, és avui dimarts a la Seu d'Urgell per oferir una conferència sobre com parlar als infants de l’existència de Déu. La parròquia de Sant Ot l’ha convidat enguany per tractar un tema que "preocupa cada vegada més els pares, enfront una societat que no facilita gens la comprensió del transcendent". L'acte és a les 8 del vespre a l’església de la Missió.

Francesc Torralba, nascut a Barcelona el 1967, és llicenciat en Filosofia i en Teologia. En 1990, en acabar Filosofia, va rebre el Premi Extraordinari de Llicenciatura al millor expedient acadèmic. Posteriorment va ampliar estudis a la Universitat de Copenhaguen, on va estudiar llengua danesa per fer la seva tesi sobre el pensador Soeren Kierkegaard, gràcies a la qual va obtenir el Premi Extraordinari de Doctorat a la millor tesi de Filosofia a la Universitat de Barcelona. El 1993 va defensar la tesi doctoral en teologia sobre el pensament antropològic del teòleg catòlic Hans Urs Von Balthasar.

Al llarg de la seva trajectòria professional, Torralba ha rebut diferents premis d’assaig en llengua catalana i ha publicat més de cinquanta llibres de filosofia sobre temes molt variats. Publica en diverses revistes especialitzades i també és molt present en els mitjans de comunicació. Durant la seva vida acadèmica ha rebut diferents beques i ajuts del Ministeri d’Educació i d’Assumptes Exteriors. En l’actualitat és Professor de la Universitat Ramon Llull i col.labora habitualment amb el Bisbat d’Urgell, on és coordinador de la Càtedra de Pensament Cristià.

La darrera conferència del cicle serà dimecres vinent, dia 17. Es parlarà del camí de Santiago a través d’experiències personals i espirituals. L'acte serà en aquest cas a la Sala de Sant Domènec.

Mostrar formulari de contacte