Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Francesc Viaplana defensa 'donar el tomb a la Seu aprofitant tots els recursos a l'abast'

Francesc Viaplana defensa 'donar el tomb a la Seu aprofitant tots els recursos a l'abast'

L'alcaldable d'ERC defuig prometre grans equipaments i prioritza fer més eficients l'Ajuntament i l'economia local En l'acte central de la formació republicana, a la Sala Sant Domènec, també hi han intervingut Berta Vidal, Xavi Munt i Marian Lamolla

ERC - Acte central
ERC - Acte central
20/05/2015 22:02

L’alcaldable d’ERC a la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, defensa “donar el tomb a la Seu aprofitant tots els recursos que tenim a l’abast al territori”. Viaplana ha llançat aquest missatge en l’acte central de campanya de la formació republicana, que ha omplert aquest dimecres la Sala de Sant Domènec i que ha consistit en una diàleg amb els tres candidats que l’acompanyen en els primers llocs: Berta Vidal, Xavi Munt i Marian Lamolla.

El cap de llista ha posat l’accent en el fet que es diferencien d’altres candidatures perquè “no volem vendre castells que després tampoc no es podran realitzar”. Ben al contrari, Francesc Viaplana advoca per donar “més eficiència a la Seu i al consistori” i creu que ara mateix “no cal prometre més infraestructures, sinó que les que tenim funcionin millor”. Viaplana ha esmentat, per exemple, la necessitat que es completi l’edifici de Les Monges, es mantingui correctament els equipaments esportius i es faci tot el possible per atraure al centre visitants que facin parada al nou supermercat a l’entrada de la ciutat.

Esquerra també ha defensat el concepte d’”Economia Circular” per tal que la riquesa que generen la Seu i l’Alt Urgell reverteixi en el territori mateix. Per això, aposten perquè l’Ajuntament prioritzi al màxim possible empreses locals i per treure més rendiment a recursos com la fusta dels boscos i la terra, com a mitjà per crear feina estable i fixar població.

ERC també fixa els serveis socials com a prioritat i proposa ampliar el Consorci d’Atenció a les Persones. Finalment, Viaplana reinvidica una major exigència en telecomunicacions per acabar amb les constants fallades en les connexions a internet i telefonia.

Mostrar formulari de contacte