Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Generalitat i Universitat d'Andorra col·laboraran per apropar la realitat educativa catalana als estudiants del Principat

Generalitat i Universitat d'Andorra col·laboraran per apropar la realitat educativa catalana als estudiants del Principat

29/06/2011 10:01

Els estudiants de Psicologia de la Universitat d'Andorra faran pràctiques als Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament de la Generalitat amb l'objectiu de conèixer de primera mà el funcionament del sistema educatiu català. Així ho recull l'acord de col·laboració que signaran el Departament d'Ensenyament i la Universitat d'Andorra i al qual aquest dimarts ha donat llum verda el Consell Executiu.

La tasca de l'alumnat en pràctiques consistirà a observar el treball dels Serveis Educatius, col·laborar en la realització i avaluació de tasques concretes, i iniciar-se en les tècniques professionals.

L'objectiu de l'acord és apropar als estudiants andorrans la realitat educativa de Catalunya i, alhora, afavorir que adquireixin la major competència possible per exercir la professió. El Departament d'Ensenyament facilitarà les places de pràctiques disponibles a l'alumnat i a designar una persona del Servei Educatiu responsable de cada estudiant en pràctiques. La Universitat d'Andorra, de la seva banda, es compromet a designar el professorat que serà responsable de l'alumnat a la universitat, a oferir assessorament als tutors de les pràctiques i a emetre un certificat que acrediti la tasca realitzada pels tutors dels Serveis Educatius.

La tasca de l'alumnat en pràctiques consistirà a observar el treball dels Serveis Educatius, col·laborar en la planificació, realització i avaluació de tasques concretes, i iniciar-se en la utilització de tècniques professionals.

A través d'aquest acord, el Departament Ensenyament i la Universitat d'Andorra pretenen potenciar línies de treball comunes per tal que l'alumnat pugui veure de primera mà quina és l'orientació que els Serveis Educatius fan als centres, l'assessorament psicopedagògic i altres actuacions de millora sobre el sistema.

El conveni estarà vigent fins al curs 2014-2105, tot i que serà prorrogable, previ acord entre les parts.

Mostrar formulari de contacte