Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Gerard Gombau i Daniel Alique guanyen el Campionat de Catalunya de Promoció

Gerard Gombau i Daniel Alique guanyen el Campionat de Catalunya de Promoció

Els karateques urgellencs obtenen el títol en les respectives categories sènior i juvenil. A nivell femení també van pujar al podi Laia Ubach i Alba Nadal
27/12/2018 19:46

El Karate Kobudo Pirineus ha completat un 2018 d'excel·lents resultats amb quatre medalles més -dues d'or i dues de bronze- concretament al Campionat de Catalunya de Promoció. El torneig nacional es va disputar aquest dissabte passat a Montcada i Reixac.

Gerard Gombau s'ha proclamat campió de Catalunya de promoció en la categoria Kata Sènior. També a nivell masculí, Daniel Alique va conquerir el títol en Kata Juvenil. Pel que fa a la participació femenina, Laia Ubach va obtenir la medalla de bronze en Kata Sènior, mentre que Alba Nadal també va fer un tercer lloc en Kata Benjamí.

La resta de participants pirinencs també van fer un bon paper i tots van superar rondes del campionat. El president del club, Joan Gombau, qualifica de "genial" aquest conjunt de resultats "per tancar un gran 2018" en què el Karate Pirineus també ha obtingut títols i podis en d'altres torneigs d'àmbit nacional o internacional.

• Gerard Gombau, al Campionat de Catalunya de Promoció 2018 (Karate Kobudo Pirineus)
  • Daniel Alique, campió de Catalunya juvenil de Promoció (Karate Kobudo Pirineus)