Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Gerri de la Sal presenta recurs i demana suport al Síndic per modificar la variant de la N-260

Gerri de la Sal presenta recurs i demana suport al Síndic per modificar la variant de la N-260

12/01/2010 10:41

L'Associació de veïns Lo Pedrís ha presentat un recurs de reposició a l'aprovació del projecte del traçat de la variant de Gerri de la Sal, carretera N-260, donat que la resolució aprovada no atent les seves al·legacions al projecte.

El Ministeri de Foment ha contestat a l'Associació però fora de termini. A més a més, a la resposta Foment no accepta cap de les propostes de Lo Pedrís. L'Associació ampliarà el recurs de reposició i portarà el cas al Síndic de Greuges per aconseguir modificar el projecte de la variant.

Els veïns creuen que amb el traçat aprovat, les carreteres de Peramea i de El Compte perden les seves connexions directes amb la carretera N-260. A més a més, denuncien des de fa temps que el traçat marcat des de Madrid fa desaparèixer un nucli de població, el del Compte, format per dues cases.

Els membres de l'Associació també creuen que amb el nou traçat els usuaris quotidians d'aquesta via seran obligats a passar sempre per l'interior de Gerri de la Sal, implicant que l'actual carretera no es pugui convertir en un carrer de Gerri de la Sal. D'aquesta manera no s'eliminarà el trànsit de l'interior de la població com sempre s'ha reclamat.

Mostrar formulari de contacte