Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Gilabert envia la 'Declaració del Segre' a tots els alcaldes i a entitats de Lleida per intensificar la unitat territorial

Gilabert envia la 'Declaració del Segre' a tots els alcaldes i a entitats de Lleida per intensificar la unitat territorial

11/04/2008 17:42

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert ha enviat una carta a tots els alcaldes de les terres de Lleida i a moltes entitats representatives del territori amb l’anomenada “Declaració del Segre” firmada el dia 31 a la Diputació de Lleida per tots els grups polítics de la Corporació, alcaldes de capitals de comarca i consells comarcals. En el document es demana que es deixi sense efecte el punt de captació projectat actualment a la capçalera del riu Segre, d’acord amb l’informe tècnic encarregat per la Diputació de Lleida. Alhora shi sol.licita que el Govern prengui en consideració altres alternatives per donar solució a l’abastament d’aigua a l’àrea de Barcelona.

En la carta, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert fa una aposta per la unitat d’acció del territori, reiterant el posicionament de la “Declaració del Segre”, i explica als alcaldes i alcaldesses que la Corporació ha encarregat diversos estudis que demostren la inviabilitat mediambiental i socioeconòmica de treure aigua a la capçalera del riu Segre. Gilabert ha demanat al departament de Medi Ambient i Habitatge que estudiï d’altres alternatives més sostenibles per trobar una solució a la falta d’aigua a l’àrea de Barcelona si no plou en el pròxims mesos.

El president de la Diputació de Lleida, que s'ha posat a disposició dels alcaldes i alcaldesses i de les entitats de la demarcació, ha recordat la gran importància que té l’aigua pel futur de les comarques de Lleida i les mancances que s'han detectat en alguns municipis, on encara s’ha de subministrar aigua amb camions.

Mostrar formulari de contacte