Sou a: Inici / Notícies / Golejades de l'Organyà a Solsona (2-5) i del Castellciutat amb el Bellpuig (5-0)

Resultats negatius per a La Seu a Linyola (5-2) i per a l'Oliana a Alcoletge (2-0) El Nargó torna amb una treballada victòria a Torà (2-3) i el FS Seu Sport encaixa la primera derrota a Cervera (6-5)

CF Castellciutat-Alcoletge 09-10
25/01/2010 10:00

El CF Organyà ha refermat la seva condició de líder a Primera Territorial, amb 38 punts, mitjançant una contundent victòria a Solsona (2-5). Els locals van empatar en dues ocasions a la primera part, però a la segona els ganxos van sentenciar amb un gol de Campabadal i dos de Roch, sumats als que havien obtingut Bessone i Vilanova.

El triomf de l'Organyà sobre el penúltim classificat no ha estat aprofitat per La Seu, que segueix cuer després de perdre a Linyola pel mateix resultat, 5-2. A Segona, el Castellciutat ha clavat un 5-0 al Bellpuig, amb dos gols de Díez-Canedo, dos més de Raya i un de Luque. El conjunt groc-i-blau se situa sisè, amb 31 punts, després de sumar sis triomfs seguits. En canvi, l'Oliana ha perdut a Alcoletge (2-0) i es manté al límit de la permanència, amb 16 punts.

Aquesta jornada també ha estat marcada pel retorn de la competició a Tercera. El Coll de Nargó ha tornat amb una treballada victòria a Torà (2-3), després de remuntar el 2-0 de la mitja part. Els nargonins són onzens del grup 22, amb 15 punts.

I pel que fa al futbol sala, el Seu Sport ha encaixat la primera derrota de la temporada a Cervera, per 6-5. Tot i això, els urgellencs es mantenen líders de Preferent amb 36 punts, set més que el Castellar de la Ribera.