Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Governació activa dos nous centres emissors de TDT a l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà

Governació activa dos nous centres emissors de TDT a l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà

Donaran cobertura al municipi de Montferrer i Castellbò i a Lladorre Les instal.lacions s'inclouen en el pla Catalunya Connecta
TDT - Montferrer i Castellbò
09/04/2010 09:47

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques ha activat dos nous centres emissors de Televisió Digital Terrestre a l’Alt Pirineu i Aran, en el marc del pla Catalunya Connecta. Concretament, les instal.lacions s’han activat a Castellbò i Lladorre, i donen cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre (TDT), o l’amplien, al mateix municipi de Monferrer i Castellbò, a l'Alt Urgell, i al de Lladorre, al Pallars Sobirà.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha manifestat que “desplegar equipaments específics amb capacitat per oferir un servei de TDT de qualitat a punts del territori que presenten deficiències d’aquest servei és bàsic per desenvolupar amb èxit el pla Catalunya Connecta”.

Catalunya Connecta: TDT

El projecte TDT, inclòs en el pla Catalunya Connecta, té l’objectiu de fer arribar els serveis de Televisió Digital Terrestre a totes les poblacions de més de 50 habitants al 2010, tot i que també inclou en la seva planificació els nuclis a partir de 10 habitants.

El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, té activat un cercador web (www.gencat.cat/societatdelainformacio/tdt ) que permet, a través de simulacions per ordinador, consultar la cobertura actual de TDT dels municipis i visualitzar-la mitjançant l'Hipermapa de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte