Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Governació activa tres nous centres emissors de TDT a l'Alt Urgell

Governació activa tres nous centres emissors de TDT a l'Alt Urgell

Els equipaments s'han ubicat a Monferrer i Castellbò, Valls de Valira i Alàs i Cerc Donaran cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre, o bé l'ampliaran, a la seva zona d'influència  
TDT
07/05/2010 16:32

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques ha activat tres nous centres emissors de Televisió Digital Terrestre a l’Alt Pirineu i Aran, en el marc del pla Catalunya Connecta. Concretament, els nous centres emissors s’han posat en marxa a Montferrer i Castellbò, Alàs i Cerc i Valls de Valira (en els últims casos a Vilanova de Banat i Sant Joan Fumat).

Els nous aparells donen cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre (TDT), o l’amplien, a tres municipis de l’Alt Urgell: Montferrer i Castellbò, la Seu d’Urgell i les Valls de Valira.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha manifestat que “desplegar equipaments específics amb capacitat per oferir un servei de TDT de qualitat a punts del territori que presenten deficiències d’aquest servei és bàsic per desenvolupar amb èxit el pla Catalunya Connecta”.

Catalunya Connecta: TDT

El projecte TDT, inclòs en el plaCatalunya Connecta, té l’objectiu de fer arribar els serveis de Televisió Digital Terrestre a totes les poblacions de més de 50 habitants al 2010, tot i que també inclou en la seva planificació els nuclis a partir de 10 habitants.

El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, té activat un cercador web (www.gencat.cat/societatdelainformacio/tdt ) que permet, a través de simulacions per ordinador, consultar la cobertura actual de TDT dels municipis i visualitzar-la mitjançant l'Hipermapa de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte