Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Governació activa un nou centre emissor de TDT a Montenartró, al Pallars Sobirà

Governació activa un nou centre emissor de TDT a Montenartró, al Pallars Sobirà

13/12/2010 14:27

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) del Departament de Governació ha activat un nou centre emissor de Televisió Digital Terrestre a l'Alt Pirineu i Aran, en el marc del pla Catalunya Connecta. El nou centre emissor s'ha activat a Montenartró (Pallars Sobirà), i dóna cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre (TDT), o l'amplia, al municipi de Llavorsí.

L'STSI continua treballant per donar solucions específiques a aquells darrers indrets de Catalunya als quals encara no havia estat possible executar les actuacions previstes dins el pla Catalunya Connecta per motius diversos, com ara la meteorologia o entrebancs tècnics i administratius.

El projecte TDT, inclòs en el pla Catalunya Connecta, té l'objectiu de fer arribar els serveis de Televisió Digital Terrestre a totes les poblacions de més de 50 habitants, tot i que també inclou en la seva planificació els nuclis a partir de 10 habitants.

El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, té activat un cercador web (www.gencat.cat/societatdelainformacio/tdt ) que permet, a través de simulacions per ordinador, consultar la cobertura actual de TDT dels municipis i visualitzar-la mitjançant l'Hipermapa de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte