Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Governació inverteix 560.000 euros en la remodelació de la Pobleta de Bellveí

Governació inverteix 560.000 euros en la remodelació de la Pobleta de Bellveí

El departament també ha destinat 45.000 euros per reparar els danys de l'aiguat a Llimiana
29/07/2010 16:35

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà aquest dissabte la urbanització del carrer Major i de la Plaça del Portal de la Pobleta de Bellveí, al municipi de la Torre de Cabdella.

Aquesta obra està finançada per Governació amb 559.786 euros, el 90% del global, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya, PUOSC.

D'altra banda, el coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, ha visitat aquest dijous els diferents indrets afectats per les pluges al terme municipal de Llimiana. Governació ha destinat 45.000 euros per fer front a les despeses de restabliment dels serveis i els accessos en les condicions anteriors a la tempesta que va tenir lloc el passat 4 de juliol.

El temporal, focalitzat en una part del terme municipal pallarès, va ocasionar importants desperfectes en infraestructures municipals, concretament en els accessos i serveis de diverses masies habitades en la zona coneguda com els Masos de Llimiana.

L’Ajuntament i els veïns van fer les primeres actuacions d’urgència per tal de restablir provisionalment els serveis i van sol·licitar ajut econòmic amb caràcter d’urgència al departament de Governació i Administracions Públiques, que ara els ha estat concedit.

En el cas de Llimiana, en l’actual període del PUOSC 2008-2102, l’Ajuntament ha rebut 454.706 euros amb els quals ha impulsat 5 actuacions en diferents indrets del municipi.

Mostrar formulari de contacte