Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Governació obre una delegació a Tremp i la nova Oficina d'Acció Ciutadana del Pallars Jussà

Governació obre una delegació a Tremp i la nova Oficina d'Acció Ciutadana del Pallars Jussà

07/12/2009 11:23

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha inaugurat l’Oficina d’Acció Ciutadana de Tremp i la seu de la Coordinació Territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran.

Les oficines apropen els serveis i recursos de l’administració de la Generalitat a la ciutadania pallaresa i al món associatiu. S’hi pot trobar informació sobre recursos adreçats a famílies, joves, dones, gent gran, associacions i voluntariat, i d’altres serveis i prestacions d’interès.

Amb la nova OAC s’aprofundeix en la descentralització de serveis i en l’acostament de l’administració a la ciutadania. A partir d’ara, els habitants del Pallars Jussà ja no hauran de sortir de la seva comarca per fer gestions administratives. Aquesta és la segona oficina d'aquest tipus al Pirineu, després de la que ja hi ha a la Seu d’Urgell.

Pel que fa a la nova oficina de Governació a l'Alt Pirineu, l'objectiu segons Jordi Ausàs és apropar la presa de decisions i l’avaluació de les accions del departament. L’adequació de les dues dependències, en un local cedit pel Consell Comarcal, han suposat una inversió global de 167.860 euros. La superfície de les oficines, ubicades a l’entresòl d’un edifici, és de 150 m2. S’hi ha habilitat un vestíbul, la recepció/oficina, un magatzem, i els despatxos pel responsable de l’OAC, l’equip tècnic de la Coordinació Territorial i el coordinador territorial de Governació.

Mostrar formulari de contacte