Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Grup Pirinenc de Percussió a l'Escola Folk del Pirineu

Grup Pirinenc de Percussió a l'Escola Folk del Pirineu

El curs, de periodicitat quinzenal, el dirigirà el músic urgellenc Arnau Obiols La formació va adreçada a persones a títol individual o a colles ja constituïdes
Escola Folk del Pirineu - Taller Arnau Obiols
31/12/2014 12:57

L'Escola Folk del Pirineu ofereix l'oportunitat de participar en el taller Grup Pirinenc de Percussió, que tindrà lloc de gener a juny amb una periodicitat quinzenal. L'activitat la dirigirà dos dimecres al mes, de 19.30 a 21 hores, el músic urgellenc Arnau Obiols.

El Grup Pirinenc de Percussió està obert a percussionistes de totes les edats i tots els nivells, sempre que ja estiguin iniciats. En el curs es donarà una protagonisme especial als instruments de baquetes, tot i que també es faran servir d'altres instruments de percussió o la pròpia veu.

La proposta se centrarà en crear i treballar un repertori propi lligat a elements de la música tradicional, com ara la percussió de carrer, de correfoc o per acompanyar cançons. Els aspectes tècnics, segons s'especifica, no són un objectiu del grup, tot i que, quan convingui, també es treballaran.

L'inici del curs està previst a Arsèguel el dimecres 21 de gener. El cost de la inscripció és de 150 euros o de 135 euros per als alumnes de l'Escola Folk del Pirineu, músiques associades a Diàdona, inscrits a l'EMM de la Seu i Puigcerdà, persones pertanyents a colles de cultura popular o quan hi hagi més d'un inscrit de la mateixa unitat familiar. Es pot tenir més informació sobre el taller al correu escolafolkdelpirineu@tradicionarius.cat

Mostrar formulari de contacte