Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Héctor Ortiz, nou coordinador territorial d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran

Héctor Ortiz, nou coordinador territorial d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran

S’ubicarà de manera provisional a la Seu d’Urgell, tot i que es preveu el seu trasllat definitiu a Puigcerdà tan aviat com les instal·lacions que han d’acollir els Serveis Territorials estiguin a punt

Héctor Ortiz, nou coordinador territorial d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran (Foto: Departament d'Empresa i Treball)
Héctor Ortiz, nou coordinador territorial d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran (Foto: Departament d'Empresa i Treball)
03/07/2024 17:30

Héctor Ortiz Rua ha iniciat aquesta setmana el seu recorregut com a coordinador dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a l’Alt Pirineu i Aran. El seu nomenament és un primer pas clau per al desplegament d’aquest departament a la vegueria. Ortiz s’ha reunit aquest dimecres amb el delegat territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, per posar en comú reptes i estratègies de treball.

Ortiz, nascut a Campdevànol el 1980, és enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i compta amb el Màster en Aplicacions i Gestió de l'Enginyeria de Telecomunicació (UPC) i el Màster de Formació per a Professorat de Secundària de la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR).

Als inicis de la seva trajectòria professional, va treballar com a cap d’equip comercial en una companyia telefònica. Després va fer el salt a la docència, i va treballar com a professor de programació en un cicle formatiu de grau superior. Els últims anys, ha format part de la direcció del centre educatiu com a cap d’estudis de Formació Professional, i ha treballat tant en la coordinació del centre com en les relacions institucionals amb el teixit productiu de l'entorn.

El nou coordinador territorial d’Empresa i Treball s’ubicarà inicialment a la Seu d’Urgell. Ho farà de manera provisional, fins al seu trasllat definitiu a Puigcerdà, on s’està treballant per finalitzar l’habilitació de l’espai que ha d’ocupar. A més d’Empresa i Treball, està previst que la capital de la Cerdanya pugui acollir també en un futur els Serveis Territorials del Departament d’Economia i Hisenda.

Mostrar formulari de contacte