Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / HIULS cerca habitatge a la Seu d’Urgell per cobrir les demandes socials

HIULS cerca habitatge a la Seu d’Urgell per cobrir les demandes socials

L'objectiu és oferir-los posteriorment en lloguer social o assequible a persones que en tinguin necessitat. Els interessats els hauran de posar a disposició de l'empresa municipal
HIULS
23/03/2021 13:25

Les persones interessades a posar a disposició de la societat d’Habitatge i Urbanisme de la Seu (HIULS) habitatges buits, a través d’una cessió d’ús a aquesta empresa municipal, ho podran fer a partir d’aquest dijous 25 de març. L'objectiu és oferir-los posteriorment en lloguer social i assequible a persones que en tinguin necessitat, segons el barem de Serveis Socials.

Els licitadors podran presentar la seva oferta en un sobre tancat al registre d’HIULS, de les 9 del matí a les 2 del migdia. També ho podran fer per correu postal. A partir del mateix dijous, des del web municipal www.laseu.cat s’explicarà com presentar les sol·licituds i quins seran els criteris de selecció.

Pel que fa a la contractació dels habitatges, es tramitaran per la via d’urgència extraordinària, en considerar-se una necessitat urgent. Respecte al preu del lloguer, el preu màxim serà l’índex de preu de referència de lloguer fixat per la Generalitat de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte