Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Homenatge a l'àvia centenària Maria Asunción Antúnez

Homenatge a l'àvia centenària Maria Asunción Antúnez

Albert Batalla i Montserrat Bonet han felicitat la padrina per haver complert 100 anys Nascuda a Sabadell, viu a la Seu des de fa uns anys amb una de les seves filles
Maria Asunción Antúnez
01/09/2011 16:46

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha homenatjat aquest dijous l’àvia centenària Maria Asunción Antúnez Casadellà, que dilluns passat va complir 100 anys. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la regidora de la Gent Gran, Montserrat Bonet, han obsequiat la padrina amb un ram de flors.

En el mateix acte, la coordinadora de l’Institut Català de les Dones (ICD) a Lleida, Carme Castelló, com a representant del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, ha lliurat a Maria Asunción Antúnez la Medalla Centenària, una placa d’argent gravada amb el seu nom i l’any de naixement.

L’homenatge s’ha dut a terme al centre de dia de la Fundació del Sant Hospital amb la presència de nombrosos familiars. L’àvia centenària, tot i que és de Sabadell, resideix a la Seu d’Urgell des de fa uns anys amb una de les seves dues filles. Té sis néts, sis besnéts i un rebesnét.

Mostrar formulari de contacte