Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Homenatge a l'activista cultural Alfons Carrillo Llacay

Homenatge a l'activista cultural Alfons Carrillo Llacay

L'acte es durà a terme aquest dissabte, 3 d'octubre, a les vuit del vespre, a la Sala de la Immaculada de la Seu. El concert, obert a tothom, comptarà amb la participació de músics i amics

Homenatge a Alfons Carrillo Llacay
Homenatge a Alfons Carrillo Llacay
01/10/2015 11:10

La Sala de la Immaculada de la Seu d'Urgell acollirà aquest dissabte, 3 d'octubre, a les vuit del vespre, un acte de record en memòria de l'urgellenc Alfons Carrillo Llacay, conegut activista cultural que va morir el dia 3 de setembre de l'any 2005, a l'edat de 46 anys.

Alfons Carrillo va participar en la vida social i cutural de la Seu des de la seva adolescència i va ser impulsor de nombroses activitats de caire artístic. La música formà part de la seva trajectòria vital des de ben jove, promovent les Nits Musicals, que s'iniciaren al claustre de la catedral de Santa Maria d'Urgell a finals dels anys 70, i creant el Cor de Cambra Caterva, que es va gestar l'any 1982, essent actualment un referent a Catalunya de la música antiga.

L'acte d'homenatge comptarà amb la participació de músics i amics que van compartir amb Alfons Carrillo nombroses hores d'assaig i interpretació. El concert s'iniciarà amb unes paraules d'Amàlia Sanz, actual directora del Cor de Cambra Caterva, i Dolors Carrillo, professora de música i cosina de l'homenatjat. Tot seguit, hi haurà una sèrie d'actuacions musicals amb els músics Joan Benavent (violí), Pilar Planavila (acordió) i Amàlia Sanz (piano), la Nova Companyia Instrumental, formada per Joan Carles López Valle, Quique García Rey i Paco López, de la que en va formar part l'Alfons en la seva joventut; Xavi Canut (saxo) i el Cor de cambra Caterva.

L'acte es clourà amb l'audició d'un fragment d'una Nit Musical centrada en un dels compositors més apreciats per l'Alfons Carrillo. Els amics organitzadors de l'acte de record conviden tothom a participar-hi, tant els que el van conèixer en vida, com als que l'han conegut després.

Mostrar formulari de contacte