Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ICV de la Seu crea un bloc per a explicar les propostes d'Antoni Viñals

ICV de la Seu crea un bloc per a explicar les propostes d'Antoni Viñals

La formació ecosocialista vol sumar-se així al compromís d'austeritat a les eleccions El candidat a l'alcaldia proposa que tots els partits facin públic el seu pressupost de campanya
ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
04/05/2011 10:20

El cap de llista d'ICV a la Seu d'Urgell, Antoni Viñals, ha creat un bloc a internet per explicar les seves propostes a les eleccions municipals de la Seu. A banda d'aprofitar les noves tecnologies, la formació ecosocialista vol sumar-se així al compromís per l'austeritat en la despesa electoral, tal com ja han fet prèviament CiU i ERC.

En aquest sentit, des d'ICV recorden que sempre han apostat per una despesa racional en les campanyes i creuen que aquesta "hauria de ser la tònica no ara, sinó sempre". Per això, Viñals proposa que la resta de partits "facin públic el pressupost i la despesa en aquestes eleccions".

Per això, a ICV afirmen sentir-se "còmodes" amb la recent reforma de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG), que obliga a un control de la despesa econòmica dels partits durant les campanyes electorals, i que estableix unes regles del joc més equitatives.

El grup ecosocialista ha aprofitat per recordar que "la llei també obliga als partits amb responsabilitat de govern a no utilitzar com a plataforma electoralista a l’administració pública municipal, mitjançant actes d’inauguració d’assoliment d’objectius".

ICV convida tots els veïns a conèixer el programa electoral del partit al web http://iniciativa.cat/laseu. Pel que fa al bloc d'Antoni Viñals, l'adreça és  http://antoniovinyals.blogspot.com/

Mostrar formulari de contacte