Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ICV de la Seu demana destinar a polítiques socials els ingressos derivats de la vaga general

ICV de la Seu demana destinar a polítiques socials els ingressos derivats de la vaga general

Antoni Viñals planteja en una moció que els descomptes en les nòmines dels treballadors municipals es dediquin a finalitats i causes socials El grup ecosocialista es mostra crític envers l'empitjorament de les condicions de vida i de treball de la ciutadania
ICV - Presentació d'Antoni Viñals
30/03/2012 10:17

El grup d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) presentarà el pròxim dilluns, 2 d'abril, una moció a través de la qual es demana a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell que acordi destinar a polítiques socials el 100 % dels ingressos extraordinaris derivats del descompte aplicat en les nòmines dels treballadors municipals que han secundat la vaga general del 29-M.

El portaveu d'ICV, Antoni Viñals, indica que aquests diners es podrien derivar a finalitats i causes socials, en forma d'increment, per exemple, de les subvencions extraordinàries a entitats del tercer sector que actuïn a la nostra ciutat. La proposta i els percentatges d'aportació s'haurien de consensuar amb els representants del col.lectiu laboral del consistori.

En un comunicat de premsa, ICV es mostra contrari a la reforma laboral del PP i, en aquest sentit, indica que "abarateix l'acomiadament, aboleix de facto els convenis col.lectuis, despulla els treballadors i les treballadores dels seus drets i està destinada a destruir llocs de treball i riquesa". Per Viñals, "les reformes impulsades pels diferents Governs s'han demostrat ineficients i improductives per trobar una sortida justa a la crisi, un motor de generació d'ocupació o, com a mínim, un mur de contenció davant la precarització i l'augment constant de les ràtios de pobresa".

La formació ecosocialista lamenta "l'empitjorament progressiu de les condicions de vida i de treball de la ciutadania".

Mostrar formulari de contacte