Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Identificades les cinc víctimes mortals que van perdre la vida en l'accident d'helicòpter de la Pleta de Juclà

Identificades les cinc víctimes mortals que van perdre la vida en l'accident d'helicòpter de la Pleta de Juclà

17/06/2011 17:35

Els treballs per identificar les cinc persones mortes en l’accident d’helicòpter ocorregut aquest dimecres al matí a la Pleta de Juclà d'Andorra han conclòs  aquesta tarda de divendres. Segons ha informat el Govern d'Andorra, han estat plenament identificats els cossos de Claude Michel Boulanger, Luis Alejandro Blanco Álvarez i Elias Pérez Quintero.

A les 13.40 hores, el Cap de la Divisió de Policia Científica de la Comissaria General d'Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra ha comunicat al  cos de Policia del Principat d'Andorra que en espera de la confecció dels corresponents dictàmens s'ha determinat la identitat dels difunts a partir del material genètic obtingut de familiars i d'objectes de les víctimes.

Aquesta informació ha estat traslladada pel Cos de Policia al Departament de Medicina Legal i Forense, que ara iniciarà els tràmits davant el batlle  instructor per tal que els cossos puguin ser lliurats als seus familiars durant el dia d’avui.

Les identificacions realitzades se sumen a les de les dues altres persones que van perdre la vida en el malaurat accident: Daniel Curruhuinca i Jacques Lahouille.

Un cop identificades les cinc víctimes mortals, la tasca d’investigació continua, havent pres declaració a la pràctica totalitat dels testimonis durant el dia d’avui. Els tècnics francesos de la BEA, Eurocopter i Turbomeca, s'han desplaçat aquest matí a la zona del accident.

Estat crític del ferit greu

L’estat de la persona que va resultar ferida greu com a conseqüència de l’accident continua essent crític, de manera que continua ingressada a la unitat de cures intensives de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

El Govern agraeix les mostres de condol rebudes pels coprínceps episcopal i francès, així com pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, entre d’altres.

Mostrar formulari de contacte