Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Impulsen la creació d'un equip de voleibol a la Seu d'Urgell

Impulsen la creació d'un equip de voleibol a la Seu d'Urgell

El nou Vòlei Club s'ha donat a conèixer amb dues tardes de portes obertes a l'Institut Joan Brudieu, on ja hi entrenen des del mes de març. Aquest dissabte faran un partit d'exhibició a la Jornada Jove

Jornada de portes obertes del nou Vòlei Club Seu
Jornada de portes obertes del nou Vòlei Club Seu
03/06/2022 18:35

Un grup de joves ha posat en marxa, per primera vegada, un equip de voleibol a la Seu d'Urgell amb la idea que més endavant pugui participar en competicions. El nou Vòlei Club Seu (VCS) ja s'ha donat a conèixer aquesta setmana amb l'organització de dues jornades de portes obertes al pati de l'Institut Joan Brudieu, amb la idea d'ajudar a descobrir aquest esport i incorporar possibles jugadors i jugadores.

Dos dels impulsors de la nova entitat, fundada aquest mes de març, són Héctor Mancheño, graduat superior en esports i membre del Consell Esportiu de l'Alt Urgell, i Zaida Góngora, estudiant del Grau de CAFE especialitzat en esports de natura que s'imparteix des d'aquest curs a la Seu, amb el nou projecte INEFC Pirineus. En una entrevista a RàdioSeu, Góngora ha explicat que, a banda de practicar esports de muntanya, també és una gran aficionada al vòlei i, a través del Consell Esportiu, es va posar en contacte amb famílies que tenien fills interessats a practicar aquesta modalitat.

De la seva part, Mancheño ha dit que de moment el primer objectiu és "formar una base per poder competir d'aquí a un any" i que prioritzaran els valors de l'esport i "que la gent s'ho passi bé". Actualment entrenen a l'Institut Joan Brudieu els dimecres, dijous i  divendres, i compten amb 17 infants i joves, d'entre 14 i 17 anys i de diferents centres educatius de la ciutat. I, tot i que no tots poden assistir als entrenaments cada dia, asseguren que ja s'ha creat un bon ambient per continuar cap endavant. La idea és incorporar joves jugadors a partir dels 12 anys.

A banda de les jornades de portes obertes, aquesta setmana el Vòlei Club La Seu també serà present a la Jornada Jove, aquest dissabte a la plaça Joan Sansa. Allà hi organitzaran un partit d'exhibició perquè tothom pugui veure què és el voleibol, quines normes té, com s'hi juga, quines característiques es necessita per jugar-hi i quins avantatges té pel que fa  a salut i forma física. 

Aquest estiu l'activitat s'aturarà, però al setembre ja tenen previst reprendre els entrenaments. Les persones que s'hi vulguin posar en contacte ho poden fer al perfil d'Instagram @volei_seu.

 

Mostrar formulari de contacte