Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Impulsen l'Espai Baridà per promocionar el territori

Impulsen l'Espai Baridà per promocionar el territori

A banda d'informar als visitants, el nou centre assessorarà empreses locals i oferirà una borsa de treball El servei s'ubicarà a l'antic escorxador de Martinet

Arsèguel (Foto: Ignasi Cervera)
Arsèguel (Foto: Ignasi Cervera)
14/08/2013 10:06

L’associació de comerç i turisme del Baridà, de recent creació, ha signat un conveni amb l’ajuntament de Montellà i Martinet per a la utilització de l’antic escorxador de Martinet. L'objectiu és que esdevingui un espai d’iniciatives del territori, sota el nom d’Espai Baridà.

Aquest nou servei forma part de l'estratègia per revaloritzar la subcomarca formada pels municipis d’Arsèguel, Cava, Lles de Cerdanya, Montellà i Martinet i el Pont de Bar, a cavall de la Cerdanya i l'Alt Urgell. Aquest espai no serà només un lloc d’informació turística de la zona, sinó que també assessorarà emprenedors i empresaris i mantindrà una borsa de treball conjunta amb els consells comarcals de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

D'altres funcions de l'Espai Baridà seran les de centre de formació per els socis, lloc de trobada per projectes de col•laboració entre sector públic i privat, oferta de serveis turístics, tastos de producte agroalimentari de proximitat “ Terra de Baridà” , exposicions de temàtica local, treball en xarxa amb altres territoris catalans i europeus i centre de creació de nous productes.

Durant la setmana el centre serà gestionat per un agent del Departament de Treball ( SOC ) i els caps de setmana per empresaris del Baridà que hi oferiran els seus serveis als visitants que s’acostin a descobrir el territori.

Mostrar formulari de contacte