Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inauguració aquest dijous de l'ampliació de l'alberg La Valira de la Seu d'Urgell

Inauguració aquest dijous de l'ampliació de l'alberg La Valira de la Seu d'Urgell

Hi serà present la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, que també visitarà l'Oficina de Benestar Social i Família Les obres han consistit en l'edificació d'una segona planta a l'ala nord de l'edifici
Alberg La Valira - Obres d'ampliació
11/03/2015 12:38

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, juntament amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, inaugurarà aquest dijous l’ampliació de l’alberg La Valira, que pertany a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

L’ampliació de l’alberg ha consistit en l’edificació d’una segona planta a l’ala nord de l’edifici, que ha comportat disposar de 30 noves places de capacitat. Aquestes places s’afegeixen a les 100 que hi havia en funcionament des de la seva inauguració, el 1992.

Posteriorment, la consellera Munté visitarà l’Oficina de Benestar Social i Família de la Seu d’Urgell, que a partir del 14 d’abril es convertirà en un equipament cívic polivalent, perquè acollirà també un Casal Cívic de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família.

Aprofitant l’estada a la Seu d’Urgell, Neus Munté també visitarà el Centre Cívic El Passeig, que és la seu del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell i, a la tarda, el taller i llar residència Claror per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Mostrar formulari de contacte