Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inauguració de l'abastament d'aigües als nuclis de Bar i Toloriu, al Pont de Bar

Inauguració de l'abastament d'aigües als nuclis de Bar i Toloriu, al Pont de Bar

La captació era una obra molt esperada per aquests dos nuclis La inauguració anirà a càrrec del conseller Ausàs, que també visitarà l’arranjament del camí Debesot, a Bar
Pont de Bar
27/11/2009 16:55

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà el Pont de Bar (l’Alt Urgell), aquest diumenge, 29 de novembre, a les 11.45 hores, on inaugurarà l’abastiment d’aigües als nuclis de Bar i Toloriu i l’arranjament del camí Debesot a Bar. Estarà acompanyat per l’alcalde del Pont de Bar, Francesc Jordana, i el coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.

El conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Pont de Bar, on mantindrà una breu reunió amb els membres del consistori. Des d’allà la comitiva es desplaçarà al nucli de Bar, on el conseller Jordi Ausàs inaugurarà l’arranjament del camí del Debesot. Aquesta actuació ha rebut una subvenció del Departament de Governació i Administracions Públiques de 147.554 euros.

L’acte d’inauguració de la xarxa d’abastament d’aigua de Bar i Toloriu tindrà lloc a l’església de Sant Jaume de Toloriu a les 13 hores. Els enginyers responsables de l’obra explicaran l’actuació als assistents, i després el conseller Jordi Ausàs, l’alcalde Francesc Jordana i l’adjunt a la direcció territorial de Medi Ambient a l’Alt Pirineu i Aran, Òscar Augé, pronunciaran els parlaments.

La captació i portada d’aigua als nuclis de Bar i Toloriu era una obra molt esperada pels habitants d’aquests dos nuclis, que tenien problemes amb l’abastament per la manca de xarxa. Aquesta actuació ha estat finançada pel Govern amb 377.607 euros.

Mostrar formulari de contacte