Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inauguració a la Seu de l'exposició 'Gravats', de Santi Llorens

Inauguració a la Seu de l'exposició 'Gravats', de Santi Llorens

La mostra, que s'obre aquest divendres, 3 de març, a vuit del vespre, es pot visitar fins al 30 de març a la Sala la Cuina

Cartell de l'exposició 'Gravats', de Santi Llorens
Cartell de l'exposició 'Gravats', de Santi Llorens
02/03/2017 14:34

Aquest divendres, 3 de març, a les vuit del vespre, tindrà lloc la inauguració de l’exposició Gravats, de Santi Llorens. La mostra inclou algunes de les tècniques més antigues de reproducció, l'aiguafort, la mezzotinta, la punta seca, la manera negra, el sucre, la serigrafia i lito-offset.

En la primera part de l’exposició, Santi Llorens planteja una aproximació als grans mestres de la pintura, amb la tècnica de gravat clàssic, mentre que a la segona proposa abstraccions amb serigrafia i lito-offset. El conjunt que en sorgeix és el resum de sis anys d’experimentació i de recerca de l'artista.

El gravat

El gravat és una tècnica que s’utilitza des del segle XV per a la reproducció d’imatges, essent el mitjà tècnic més important per divulgar-les. Santi Llorens indica que "avui en dia vivim en un món d’immediatesa i de societat líquida, en què volem les coses fetes ràpid i sens esforç, el que se’n diu ‘tallar i empegar’". En relació amb aquest concepte, l'artista manifesta que "el gravat està a les antípodes d’aquesta filosofia i és per això que es tracta d’un art minoritari, que combina la tècnica i l'artesania, a més de l’expressió artística”.

Mostrar formulari de contacte