Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inaugurat el nou Centre Gósol i Picasso

Inaugurat el nou Centre Gósol i Picasso

06/06/2011 09:30

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha presidit aquest dissabte l’acte d’inauguració del nou Centre Gósol i Picasso. Gilabert ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde Lluís Campmajó i la resta de la corporació municipal.

L’acte ha comptat amb la participació de la professora titular d’Estètica i Teoria de les Arts de la UAB, i impulsora del projecte museogràfic, Jessica Jaques; el president del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca; mossèn Josep Maria Ballarín; i el regidor de l’Ajuntament de Gósol, Enric Castella.

La comitiva ha visitat les instal•lacions de les associacions del municipi, com a acte previ a la tallada de cinta protocol•lària del Centre Gósol i Picasso i la posterior visita a les instal•lacions del Centre. El president de la Diputació de Lleida també ha fet una visita d’obres del local sociocultural de Gósol.

El president de la Diputació de Lleida ha destacat la importància de la col•laboració entre el teixit social, l’econòmic i les institucions per impulsar i dinamitzar el centre que ha catalogat com “el resultat de la suma d’esforços de tots”. El president de la Diputació ha recordat que el museu ha de ser un motor econòmic per Gósol i que es tracta d’una inversió de futur per la localitat

L’acte d’inauguració ha comptat també amb l’assistència de Lluís Buguña, representant del Museu Picasso; Rosa Colomer, representant del Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà; i Ramon Artigas, arquitecte municipal, entre d’altres.

Mostrar formulari de contacte