Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Indignats' de l'Alt Urgell participen en una trobada a la plaça de Catalunya

'Indignats' de l'Alt Urgell participen en una trobada a la plaça de Catalunya

L'objectiu final és crear una línia d'acció comuna entre els pobles i ciutats de la demarcació de Lleida La primera assemblea mensual conjunta es farà el pròxim 17 de juny a la Seu d'Urgell
Indignats
06/06/2011 11:01

L'Alt Urgell ha participat aquest dissabte, 4 de juny, en una trobada a la plaça de Catalunya de pobles i indrets que s'han mobilitzat aquestes últimes setmanes per reivindicar canvis polítics i econòmics al país. La reunió va servir per posar en comú punts de vista i accions que es realitzen en l'àmbit local i general. L'objectiu final és crear ara una línia d'acció conjunta de cara a esdeveniments futurs, sorgits del 15-M.

Per part de les comarques de la demarcació de Lleida, hi van prendre part representants de la Seu d'Urgell, el Pallars, Tàrrega, Balaguer, Mollerussa, Cervera, representats de tot l'Urgell i de la Noguera, entre d'altres.

Entre els acords que es van consensuar dissabte destaca la realització de trobades mensuals entre els diferents pobles de la demarcació de Lleida, establint cada vegada l'assemblea en un poble o ciutat diferent. D'aquesta manera, asseguren "es podrà unificar linies d'acció i coordinar idees i aportacions de cada lloc".

El col.lectiu també opina que seria molt positiu per a la imatge del moviment mobilitzar gent d'altres localitats i fer l'assamblea a la plaça principal. La idea seria fer una acampada al mes, aprofitant aquestes trobades.

La primera trobada estaria prevista el 17 de juny a les 18.00 hores, amb motiu de la trobada 22a Trobada d'empreses a la Seu d'Urgell, que inclou ponències de diferents sectors empresarials i, a més, portarà a la Seu d’Urgell personalitats rellevants del món de l'empresa, la política i la universitat.

D'altra banda, el col.lectiu d'Indignats té previst realitzar setmana a setmana una proposta de temàtica concreta, com el mediambient o l'habitatge, entre d'altres.

Mostrar formulari de contacte