Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Infusions en temps de crisi', xerrada pràctica sobre herbes remeieres

'Infusions en temps de crisi', xerrada pràctica sobre herbes remeieres

La iniciativa inclou tastos i l'explicació de receptes El taller, que es fa aquest dijous a partir de les sis de la tarda, ha obtingut un gran èxit de convocatòria
Infusió - Cartell
18/01/2012 14:31

Aquest dijous 19 de gener, a les sis de la tarda, al centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell, tindrà lloc una xerrada pràctica sobre herbes remeieres i el seu bon ús amb tastos i receptes per als participants. L'activitat ha obtingut un gran èxit de convocatòria, ja que s'han omplert les 20 places disponibles.

El taller, sota el títol 'Infusions en temps de crisi', va dirigit a aquelles persones interessades en el consum de plantes aromàtiques i medicinals. A més, s'explicarà com fer-ne una producció domèstica o una recol·lecció sostenible per a l'autoconsum.

Durant la xerrada es presentaran les herbes d'ús tradicional per tractar desordres de salut lleus, com ara constipats, tos, mal de panxa, mal de cap, nerviosisme, afonies, indigestions, entre d'altres. Alhora, es treballaran els conceptes de bones pràctiques de recol·lecció i transformació de les plantes. Finalment, es donaran a conèixer els conceptes més bàsics per fer una producció domèstica de les espècies d'ús més freqüent.

Els participants obtindran receptes de barreges d'herbes i la xerrada pràctica finalitzarà amb un tast d'infusions, tot fent incidència en aspectes de qualitat de les herbes consumibles.

L'activitat es durà a terme utilitzant herbes seques i amb el suport de material audiovisual. Pel que fa al tast i la qualitat de les herbes, es treballarà amb planta seca preparada per a consumir.

Aquesta xerrada pràctica està promoguda pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Lleida i la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte