Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inici de les classes de portuguès a l'Institut Joan Brudieu

Inici de les classes de portuguès a l'Institut Joan Brudieu

La proposta educativa compta amb la col•laboració de l’Institut Camões i el Servei de Llengües del departament d’Ensenyament El programa oferta cursos adreçats a estudiants de Primària, joves a partir de 10 anys i adults
Institut Joan Brudieu
26/09/2011 11:33

L’Institut Joan Brudieu inicia, a partir d'aquest dilluns, 26 de setembre, els cursos de Llengua i cultura portugueses, amb la col•laboració de l’Institut Camões (Institut responsable de l’Ensenyament del Portuguès a l’Estranger) i el Servei de Llengües del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El programa oferta un curs adreçat a l'alumnat de Primària (de parla portuguesa), tots els dilluns i dimecres de 17.40 a 19.30 hores. Per als joves a partir de 10 anys (de parla catalana i castellana), s'organitza un altre curs de nivell d'iniciació, tots els dimecres de 16.25 a 17.20 hores. Per últim, es proposa un curs per a adults (de parla catalana i castellana), que es durà a terme tots els dimarts o dijous, de 17.40 a 19.30 hores.

La finalitat d’aquesta inciativa és facilitar l’adquisició d’estratègies per al desenvolupament del llenguatge i les seves competències transversals (comunicatives, lingüístiques, metodològiques o digitals, entre d'altres). A més a més, es vol millorar les habilitats socials i la cohesió en la diversitat, en el marc de l’educació intercultural, amb principis de convivència i inclusió.

Per a més informació sobre aquests cursos, cal adreçar-se a l’Institut Joan Brudieu.

Mostrar formulari de contacte