Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inscripcions obertes per participar a la VI Bescaran Trail Run

Inscripcions obertes per participar a la VI Bescaran Trail Run

La prova, inclosa en el Circuit Fer de curses per muntanya, es durà a terme aquest dissabte, 21 de juliol, i ofereix dues modalitats. La pujada al pic de Munturull és el recorregut més exigent

Bescaran Trail Run
Bescaran Trail Run
17/07/2018 20:40

El Circuit Fer de curses per muntanya continua aquest dissabte, 21 de juliol, amb la VI Bescaran Trail Run. Les inscripcions es poden formalitzar a través d'Internet. El número màxim de participants és de 200.

La cursa ofereix dues modalitats. La més exigent i tècnica serà la de 21 quilòmetres, amb 1600 metres de desnivell positiu acumulat. La cursa començarà a les 8.30 hores a la plaça Major del Bescaran i serà circular, amb arribada i sortida al mateix nucli. Com a novetat, el recorregut es farà en sentit contrari al que s'ha fet els últims anys. El punt més alt serà el majestuós pic del Munturull (2761 m) i pel que fa a la baixada, serà una mica més curta que la de l’any anterior i presentarà menys dificultats tècniques.

L'altra opció és una cursa d’alta muntanya per fer caminant o corrent amb una distància total de 10 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 650 metres, tots trepitjant camins d’alta muntanya i camp a través. Aquesta prova està enfocada a corredors de totes les edats i el grau de dificultat és mig. El punt més dur del recorregut es troba a l'inici i fins al refugi de Coll de Midós, als 4,3 quilòmetres aproximadament. A partir d'aquí el pendent se suavitza i dóna pas a corriols més accessibles. L'hora de sortida en aquest cas serà a les 9 del matí.

El preu de la inscripció a la cursa llarga és de 15 euros, mentre que la de la cursa curta té un cost de 10 euros. El mateix dia de la prova el cost s'incrementarà 5 euros. La inscripció inclou una botifarrada, cervesa fresca i una detall per als participants.

Mostrar formulari de contacte