Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inscripcions obertes per participar en la proposta 'Benvinguts a Pagès'

Inscripcions obertes per participar en la proposta 'Benvinguts a Pagès'

L'esdeveniment es farà a l’Alt Urgell l'1 i 2 de juny. Dilluns 18 de març és la data límit perquè les explotacions agrícoles i ramaderes, els restaurants, els allotjaments o activitats complementàries se sumin a la iniciativa

Benvinguts a Pagès (Imatge d'arxiu)
Benvinguts a Pagès (Imatge d'arxiu)
14/03/2019 17:29

L’experiència Benvinguts a Pagès torna a Catalunya el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. La gran festa de la pagesia catalana manté les inscripcions obertes per a les explotacions agrícoles i ramaderes, els restaurants, els allotjaments i les activitats complementàries que vulguin participar en el projecte. Les inscripcions, que es poden fer a través de la pàgina web www.benvingutsapages.cat, es tancaran el proper dilluns 18 de març.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa que ja està consolidada i suma més de 55.000 visitants en les tres edicions anteriors. El seu objectiu és donar a conèixer l'origen dels productes que es consumeixen diàriament, facilitar el contacte proper amb els pagesos, oferir l'oportunitat d'omplir el rebost, desestacionalitzar el turisme i potenciar el redescobriment del territori.

Tots els agents interessats en prendre-hi part es poden inscriure de manera gratuïta a partir de diverses opcions: Sóc pagès/a, Sóc restaurador/a, Tinc un allotjament i Activitat complementària.

Visites gratuïtes

L’esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a les granges i explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país i s’articula com una proposta lúdica rodona que compta amb la participació de restaurants, amb el menú 'Benvinguts a Pagès'; d’allotjaments i nombroses activitats complementàries.

Les visites, que no cal reservar amb anterioritat, es completen amb tastos de productes i compres, en què consumidors i pagesos d’arreu del país estableixen una relació directa. En l’edició de l’any passat es van programar prop de 900 activitats durant tot el cap de setmana de portes obertes.

Iniciativa que suma

'Benvinguts a Pagès' és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, coordinada del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca i de l’Agència Catalana de Turisme. Hi col·laboren la Fundació Alícia, els consells comarcals, consorcis i oficines de turisme, així com  nombroses entitats i associacions del sector d’arreu de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte