Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Instal.lada la nova franja lateral i reparades les juntes de la gespa artificial del camp de futbol

Instal.lada la nova franja lateral i reparades les juntes de la gespa artificial del camp de futbol

S’estrenarà diumenge, en el partit que enfrontarà FC La Seu i CF Castellciutat
Camp de gespa artificial de la Seu d'Urgell
18/05/2007 16:07

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha instal•lat recentment una nova franja lateral al Camp Municipal d’Esports, concretament al costat de la tribuna, necessària per tal de garantir la integritat dels jugadors que durant les accions del joc, sortien dels límits del camp. Així doncs, per tal que els futbolistes disposin d’una zona de seguretat més enllà de la línia de banda s’ha afegit aquesta franja de d’un metre i mig a tot el llarg del camp.

L’actuació d’arranjament s’ha completat amb una reparació profunda de les juntes de la gespa artificial del mateix camp de futbol, ja que presentaven males condicions. Ambdues actuacions, que han tingut com a objectiu deixar el camp en perfectes condicions, ha tingut un cost de 6.500 euros.

Aquests arranjaments s’estrenaran el pròxim diumenge, 20 de maig, en el partit de campionat de lliga que enfrontaran la FC La Seu i CF Castellciutat, que s’iniciarà a les 5 de la tarda.

Subvencions a clubs i entitats esportives

D’altra banda, l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha aprovat les quanties de les subvencions anuals destinades a clubs i entitats esportives de la ciutat. Enguany s’han rebut 21 sol•licituds que han estat ateses en la seva totalitat i s’han lliurat 29.000 euros.

Mostrar formulari de contacte