Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Instal.len el mòdul de la nova escola de primària

Instal.len el mòdul de la nova escola de primària

El centre estarà entre el carrer de l'Orri i l'avinguda del Salòria, mentre s'espera la ubicació definitiva a l'Horta del Valira

Instal.lació dels mòduls del nou CEIP
Instal.lació dels mòduls del nou CEIP
11/07/2008 16:36

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya està instal•lant el mòdul prefabricat que albergarà a partir del setembre la nova escola d'infantil i primària de La Seu d'Urgell. El centre s'ha ubicat de manera provisional en un terreny municipal entre el carrer de l'Orri i l'avinguda del Salòria.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la primera tinent d'alcalde, Teresa Casassas, han visitat les obres acompanyats de la directora del nou col.legi, Queralt Perera, i la mestra Sandra Rebés.

La tercera escola pública de la Seu constarà de dues aules de P3 en barracons, que garantiran la qualitat de les instal•lacions provisionals per tal que el 15 de setembre hi iniciïn el curs un total de 22 nens i nenes de P3. Les aules seran de 45m2. També hi haurà lavabos, un despatx de 15 m2, un aula de psicomotricitat de 30m2, i un menjador i cuina amb un total de 70 m2. També s'ha d'instal.lat l'aire condicionat i la calefacció.

Els mòduls acolliran el col.legi mentre s'espera ka ubicació definitiva, a la nova àrea urbana de l'Horta del Valira. L'octubre passat, en sessió plenària, l’Ajuntament urgellenc va acordar la cessió del solar per a aquest nou centre al Departament d’Educació perquè el construeixi. Precisament el consistori ha acordat recentment el col.legi es dirà 'Horta del Valira'.

Mostrar formulari de contacte