Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Habiliten carrils a la piscina municipal de la Seu d'Urgell per a la pràctica de la natació

Habiliten carrils a la piscina municipal de la Seu d'Urgell per a la pràctica de la natació

Es vol facilitar així que els usuaris qui hi vulguin nedar ho puguin fer amb les condicions adients. L'àrea està en funcionament cada dia, durant una hora al matí i una hora i mitja a l'inici de la tarda

Carrils per practicar natació a la piscina municipal de la Seu
Carrils per practicar natació a la piscina municipal de la Seu
03/08/2022 12:50

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha habilitat noves corxeres a la piscina municipal, amb l'objectiu que els qui hi vulguin practicar natació ho puguin fer amb total seguretat.

L'obra forma part de les millores en els serveis d'aquesta instal·lació, que funciona durant els mesos d'estiu. Des del consistori han explicat que volen millorar-la amb actuacions "necessàries perquè tots els usuaris gaudeixin d’una piscina més funcional i moderna".

Inicialment, l'ús dels carrils s’han delimitat i s'ha establert unes franges horàries per fer-los servir. Concretament, es poden utilitzar una hora al matí (10.00-11.00 h) i una hora i mitja a l'inici de la tarda (14.00-15.30 h) els set dies de la setmana, de dilluns a diumenge. D'aquesta manera, es vol facilitar que els aficionats a la natació puguin gaudir de la piscina sense ser interromputs per la resta de clients que en fan un ús purament lúdic.

 

Mostrar formulari de contacte