Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Instal·lada la nova coberta del camp de futbol municipal de la Seu

Instal·lada la nova coberta del camp de futbol municipal de la Seu

L'antiga visera de la graderia es va desmuntar a causa de la forta ventada del mes de gener El nou teulat consta d'una doble capa d'acer i s'ha fixat mecànicament a l'estructura

Camp de Futbol de la Seu - Graderia
Camp de Futbol de la Seu - Graderia
10/04/2015 16:45

La graderia del camp de futbol municipal de la Seu d'Urgell ja compta amb una coberta. La visera ha estat restituïda després que l'antic teulat es va haver de retirar arran dels desperfectes causats per l'episodi de fortes ventades del passat mes de gener.

El tinent d'alcalde d'Esports de l'Ajuntament de la Seu, Lluís Biosca, destaca la “rapidesa” amb la que s’ha solucionat una actuació d’urgència derivada de les destrosses provocades pel temporal del 25 de gener. “S’ha prioritzat actuar amb la màxima celeritat possible en les gestions administratives, en les tasques de neteja i en les d’instal·lació de la nova coberta per tal de minimitzar al màxim les molèsties per als usuaris” manifesta Biosca.

Les obres han consistit primerament en el desmuntatge de la vella coberta, que estava conformada per plaques de fibrociment. Una vegada retirats els trossos de teulat que quedava, s'ha procedit a la instal·lació d'una nova coberta tipus 'sandwich' de panell autoportant. Està format per una doble capa d'acer de 0,5mm de gruix i nucli central de 30mm de gruix de poliuretà injectat prelacat per ambdues cares. El nou teulat s'ha fixat mecànicament a l'estructura existent.

Les obres de desmuntatge de la vella coberta han ascendit a 8.505 euros i les ha dut a terme l'empresa urgellenca GDOS Constructors. La instal·lació de la nova superfície ha tingut un cost de 16.469 euros, a càrrec de Muntatges i Cobertes del Solsonès SL.

Mostrar formulari de contacte