Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Integra Pirineus gestiona el programa d'inserció sociolaboral SIOAS a la Cerdanya

Integra Pirineus gestiona el programa d'inserció sociolaboral SIOAS a la Cerdanya

El pla té l'objectiu final de facilitar l'obtenció de feina a una desena de persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns de salut mental. La formació es durà a terme fins al juny de 2022
Inici del programa d'inserció SIOAS a la Cerdanya (Integra Pirineus)
29/09/2021 18:37

Des d'aquest començament de curs, la Fundació Privada Integra Pirineus gestiona a la Cerdanya el programa SIOAS (Serveis Integrals d’Acompanyament, Orientació i Suport), adreçat a la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns de salut mental.

L'entitat oferirà itineraris personalitzats d’orientació i formació en competències que facilitin la recerca de feina, a més de períodes de pràctiques en empreses ordinàries per ampliar les possibilitats d'incorporació al món laboral, sempre des de l’acompanyament i el treball amb suport de les tècniques que dirigeixen el programa.

La formació es farà fins al 30 de juny de 2022 i s'adreça específicament a 10 persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns de salut mental que vulguin treballar o busquin una millora ocupacional. Les persones interessades a participar-hi o que en vulguin més informació es poden posar en contacte amb la tècnica referent, Georgina Marinel·lo, o bé enviar un correu electrònic a .

El programa està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i té el cofinançament del Fons Social Europeu. Per a les atencions individuals i les formacions presencials específiques, es compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Les sessions formatives s’impartiran tant en format individual com grupal, tot englobant formacions en orientació laboral, informàtica (TIC) i competències transversals.