Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Integra Pirineus inaugura el seu nou local i presenta la memòria anual d'activitats

Integra Pirineus inaugura el seu nou local i presenta la memòria anual d'activitats

L'acte és obert a tothom i tindrà lloc dijous 4 de juliol, a les 7 del vespre, al carrer de Llorenç Tomàs i Costa, número 58

Presentació de la memòria anual d'Integra Pirineus
Presentació de la memòria anual d'Integra Pirineus
26/06/2024 12:15

Integra Pirineus inaugurarà dijous 4 de juliol el seu nou local a la Seu d'Urgell, ubicat al carrer de Llorenç Tomàs i Costa, número 58. A partir de les 7 del vespre, les persones interessades podran conèixer les noves instal·lacions.

D'altra banda, a la mateixa hora està prevista la presentació de la memòria anual de funcionament de l'entitat amb els resultats de les tres àrees d'actuació: la laboral, la sociolaboral i la social. També es detallaran les xifres i les accions més rellevants que es van desenvolupar durant el 2023 per poder-ne fer balanç.

Durant l’acte es farà referència al nombre total de persones treballadores, les persones que s’han atès gràcies als diferents programes que gestiona Integra Pirineus i també les empreses i entitats col·laboradores. A més a més, s'aportarà xifres relacionades amb la gestió forestal sostenible que desenvolupa l’entitat als boscos del Pirineu i la resta de serveis que pot prestar.

La jornada es tancarà amb una conversa informal en què es podrà visitar el local i interactuar o resoldre dubtes amb les persones treballadores.

Mostrar formulari de contacte