Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Integra Pirineus posa en marxa el projecte 'S.O.S. Foc al Bosc' a la Seu d’Urgell

Integra Pirineus posa en marxa el projecte 'S.O.S. Foc al Bosc' a la Seu d’Urgell

La iniciativa, que pretén prevenir l’aparició i desenvolupament de grans incendis forestals al Pirineu, compta amb el suport de CaixaBank

Projecte 'S.O.S. al bosc' (Foto: Integra Pirineus)
Projecte 'S.O.S. al bosc' (Foto: Integra Pirineus)
17/02/2022 12:56

Integra Pirineus ha posat en marxa el projecte mediambiental “S.O.S. Foc al Bosc” a la comarca de l’Alt Urgell, gràcies al suport de CaixaBank. La iniciativa, que ha rebut 20.000 euros, ha estat triada en el marc de la Convocatòria de Medi Ambient 2021. 

El projecte “S.O.S. Foc al Bosc” contempla un seguit d’actuacions per prevenir l’aparició i desenvolupament de grans incendis forestals als boscos del Pirineu, i generar llocs de treball per a col·lectius vulnerables.

Cal recordar que Integra Pirineus té com a objectiu promoure la inclusió social i laboral de persones en situació de risc d’exclusió social, amb especial atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental. Entre les seves principals línies d’actuació, destaquen els treballs que es porten a terme per incentivar una gestió forestal sostenible dels boscos.

Pel que fa a la Convocatòria de Medi Ambient 2021 posada en marxa per CaixaBank, vol promoure propostes que millorin el patrimoni natural a través de la protecció de la biodiversitat, la innovació ambiental i la lluita contra la despoblació. El banc remarca que el seu compromís social "també és un compromís amb el medi ambient i amb la transició a una economia baixa en carboni". L’entitat aposta per "respectar l’entorn i les persones", i destina una part del pressupost a desenvolupar estratègies climàtiques a llarg termini.

 

Mostrar formulari de contacte