Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Integra Pirineus realitza treballs de manteniment a la muntanya d'Alinyà

Integra Pirineus realitza treballs de manteniment a la muntanya d'Alinyà

S'han dut a terme accions de desbrossament, reconstrucció de murs de pedra seca i desbrancatge, entre d'altres L'empresa alturgellenca sorgeix a l'Alt Urgell per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat o malaltia mental
Integra Pirineus - Muntanya d'Alinyà
30/03/2012 17:28

Integra Pirineus està realitzant treballs de manteniment de la xarxa de camins de la muntanya d'Alinyà. Gràcies a la contractació per part de l'Obra Social de CatalunyaCaixa, l'empresa alturgellenca ha realitzat accions de desbrossament, reconstrucció de murs de pedra seca i desbrancatge, entre d'altres.

De moment, ja ha arranjat el camí d'Alinyà a l'Aiguaneix, el d'Alinyà a l'ermita de Sant Ponç, el camí ral i els entorns de l'ermita de Santa Pelaia. A més a més, duu a terme l'adequació d'altres itineraris de la zona.

Integra Pirineus és una iniciativa que sorgeix a l'Alt Urgell per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat o malaltia mental. Segons s'indica en una nota de premsa, "amb la realització d'aquestes tasques s'aconsegueix l'objectiu d'integració laboral a través d'un treball productiu i de qualitat".

Mostrar formulari de contacte