Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Intervenen a la Farga de Moles 16 rellotges per valor de 6.700 euros

Intervenen a la Farga de Moles 16 rellotges per valor de 6.700 euros

Els exemplars, de la marca Apple Watch, anaven amagats en un camió amb matrícula andorrana. Comissen 24.630 euros a un veí de Barcelona en un altre control a la duana

Duana de la Farga de Moles
Duana de la Farga de Moles
28/12/2015 11:56

La Guàrdia Civil ha comunicat la intervenció, a la duana de la Farga de Moles, de 16 rellotges intel·ligents de la marca Apple Watch, amb un valor total de més de 6.700 euros. La quantitat superava el màxim a partir del qual es considera com a contraban la importació no declarada d'aquest tipus d'articles.

Els fets es van produir dimarts passat cap a les 4 de la matinada, en un control a un camió Mercedes amb matrícula d'Andorra. Els rellotges estaven amagats sota el seient del copilot del camió, un home de nacionalitat portuguesa i veí d'Andorra. Per aquest fet, es va aixecar acta d'aprehensió de contraban i els rellotges van restar a disposició de l'administrador de la Duana. Cada rellotge tenia un valor mitjà de més de 400 euros.

D'altra banda, dimarts passat també es va fer a la Farga de Moles una intervenció de 24.630 euros, en un control a vehicle Mercedes amb matrícula espanyola, ocupat per tres persones i que procedia d'Andorra. Al conductor del vehicle, un home de 44 anys i veí de Barcelona, se li va localitzar els diners a la butxaca d'una jaqueta. L'infractor va continuar viatge amb 1.000 euros, en concepte "mínim de supervivència".

Mostrar formulari de contacte