Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inversió d'un milió d'euros en l'ampliació del CAP El Pont de Suert

Inversió d'un milió d'euros en l'ampliació del CAP El Pont de Suert

El president de la Diputació de Lleida ha visitat el Viver d'Empreses de l'Alta Ribagorça, que començarà a funcionar a l'abril

17/03/2015 19:42

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dimarts les obres d’ampliació del CAP El Pont de Suert, que dóna assistència a tota la comarca. Les instal·lacions guanyaran en espai per poder acollir noves especialitats, que se sumaran a les ja existents. Els treballs de remodelació es preveu que finalitzin al juliol i la inversió que hi ha destinat la Diputació de Lleida és de més d'un milió d'euros.

Reñé ha recordat la voluntat de la Diputació de Lleida de col·laborar amb les administracions locals perquè els municipis i els seus ciutadans disposin dels serveis de qualitat que es mereixen.

Durant la seva visita a l’Alta Ribagorça, Reñé també ha inaugurat el centre d’empreses innovadores (CEI) de la comarca. L'equipament està ubicat en uns baixos situats al número 10 del carrer Aigüestortes. que el Consell Comarcal va adquirir l’any 2010. La planta baixa del local disposa de 93 metres quadrats, que acullen quatre mòduls completament equipats per a empreses, serveis i zona comú.

El local ha estat reformat per tal de poder acollir els emprenedors, la qual cosa ha suposat una inversió de 20.118,34 euros, que han estat finançats per la Diputació de Lleida amb un ajut gairebé equivalent.

El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat la seva visita al Centre de Fauna de Pont de Suert, unes instal·lacions que es distingeixen a nivell europeu per la cria en captiveri del visó europeu, espècie en perill d’extinció. Només Estònia disposa d'unes instal·lacions similars.

Mostrar formulari de contacte