Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan Aixàs presenta el llibre 'Des del Pirineu. Contrapunts II'

Joan Aixàs presenta el llibre 'Des del Pirineu. Contrapunts II'

L'acte tindrà lloc aquest divendres, 15 de setembre, a les vuit del vespre, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell. L'obra recull un total de 45 articles en què l'autor exposa opinions i reflexions de temàtica variada
Portada del llibre
14/09/2017 19:15

Joan Aixàs presenta aquest divendres, 15 de setembre, a les vuit del vespre, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el llibre "Des del Pirineu. Contrapunts II", editat per Edicions Salòria. L'obra recull un total de 45 articles en què l'autor exposa opinions i reflexions de temàtica molt variada. L'acte comptarà amb presència dels escriptors Joan Obiols i Isidre Domenjó.

En la introducció de la publicació, el mateix Aixàs indica que el contingut respon "a les inquietuds de cada època, de cada moment". En aquest sentit, l'autor classifica els escrits en l'ordre cronològic en què van anar apareixent, "normalment, al ritme en què s'anaven succeint els esdeveniments". Cal destacar que algun dels textos està dedicat. L'autor puntualitza: "Les persones a qui es dediquen no sempre tenen cap relació directa amb el seu contingut. En altres casos sí. Això depèn de les persones que, per un motiu o altre, m'han evocat els fets quotidians o els propis articles en el moment d'escriure'ls".

Aixàs ja va publicar el 2010 un recull de 30 articles, sota el nom "Contrapunts. Des de l'Alt Urgell". L'any 2015 va participar, juntament amb altres escriptors de l'Associació Llibre del Pirineu, en l'obra "La Muntanya Escrita", que consta de textos literaris que fan referència a indrets del Pirineu. L'any 2014 va rebre el Premi Mossèn Albert Vives als Premis Literaris Homilies d'Organyà pel conjunt dels seus escrits i publicacions.

Mostrar formulari de contacte