Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan Barrera serà el cap de llista de Compromís X La Seu a les pròximes eleccions municipals

Joan Barrera serà el cap de llista de Compromís X La Seu a les pròximes eleccions municipals

La decisió l'ha presa aquest divendres l'assemblea del partit urgellenc. El candidat a alcalde vol prioritzar la reactivació econòmica, l'espai públic i la seguretat ciutadana, el nou hospital i la nova residència

Joan Barrera
Joan Barrera
13/05/2022 21:45

Aquest divendres, 13 de maig, l’assemblea de Compromís X La Seu ha escollit Joan Barrera com a nou cap de llista per a les eleccions municipals del maig del 2023. Arran de la designació, el candidat a alcalde ha anunciat que prioritzarà temes com la reactivació econòmica, l'espai públic i la seguretat ciutadana, el nou hospital i la nova residència. Barrera ha animat la població a recuperar "la il·lusió col·lectiva com a primer pas per al rellançament econòmic i social".

En aquest sentit, l’assemblea de Compromís ha indicat en un comunicat que "en els darrers 20 anys s'ha constatat que la ciutat ha perdut lideratge i iniciativa, trobant-nos avui amb una Seu parada". El grup afirma que aposta "per una ciutat que recuperi població i retingui talent; una Seu que retrobi la il·lusió per impulsar noves activitats econòmiques; una Seu amb els espais públics cuidats i carrer nets; una Seu on sigui realitat una nova residència per a la gent gran i uns serveis hospitalaris amb més qualitat, on l'hospital d’Andorra jugui un paper complementari per tal d’estalviar desplaçaments a Lleida".

En el mateix comunicat, el principal grup de l'oposició assenyala que "l’única alternativa real a l’actual govern de la capital de l'Alt Urgell per redreçar la situació actual és un canvi a l’ajuntament. "Des d’una oposició constructiva a Junts i ERC, ja hem fet moltes propostes positives i concretes per a la nostra ciutat, tot i que la majoria no s’han tingut en compte", assenyalen.

Joan Barrera fa una crida a tothom que vulgui un canvi a la Seu a sumar-se a Compromís X La Seu, "més enllà de la militància en un partit o un altre". I ha puntualitzat: “Avui la ciutat es troba en una situació tan delicada que cal per damunt de tot donar prioritat a la nostra ciutat per rellançar-la amb èxit cap a la nova dècada”. Entre les possibilitats de la capital destaca "el patrimoni cultural i natural, la seva gent i les seves empreses". Per Barrera, "si entre tots marquem grans objectius compartits, segur que superarem aquesta situació, com en el passat en vam saber superar d’altres de tant o més difícils"

Joan Barrera, enginyer superior en Geologia, té 38 anys i és pare de família. Treballa com a enginyer a diferents empreses consultores i constructores tant a Catalunya com a Andorra i també per compte propi. Va ser conseller comarcal la legislatura 2015-19 i és regidor de l’ajuntament de la Seu des del 2015.

Mostrar formulari de contacte